شورای مقاومت: بحران کنونی در کشور ناشی از حمایت بیدریغ جامعه جهانی از طالبان است
شورای مقاومت ملی برای نجات افغانستان به مناسب ۱۵ آگست، روز سقوط کابل به دست طالبان میگوید که افغانستان دوسال پیش در یک برنامهای از پیش طراحی شده به طالبان واگذار شد.
شواری مقاومت ملی برای نجات افغانستان روز سهشنبه، ۲۴ اسد/مرداد، در اعلامیهای نوشته که پشتیبانی همه جانبهای جامعه جهانی از گروه طالبان، توطیه بینالمللی و تفکر قومی در درون نظام قبلی همه سبب سقوط دوباره کشور به دست طالبان شده است.
در اعلامیه این شورای آمده است : «جنگهای خونین علیه نیروهای امنیتی و حملات تروریستی و انتحاری علیه مردم بیگناه طی ۲۰ سال گذشته نه تنها جان دهها هزار انسان را گرفت بلکه سبب شد، همه زیر ساختهای اقتصادی و انکشافی از بین برود و در نهایت نظام سیاسی و قانونی کشور نابود شود.»
شورای مقاومت ملی برای نجات افغانستان همچنان وعدههای دو سال طالبان برای مردم افغانستان و جامعه جهانی را دروغین خوانده است.
اعلامیه افزوده است: «دو سال از تسلط این گروه بر افغانستان میگذرد در این مدت نه تنها تغییر در عملکرد آنان به وجود نیامده است بلکه این گروه بسیار خشنتر و مستبدتر از گذشته تبارز کرده اند.
این شورای هشدار داده است که طالبان از نظر ماهیت یک گروه تروریستی است که با تسلط دوباره بر افغانستان زمینه رشد سایر گروهای تروریستی را نیز در کشور فراهم کردهاند.
این جریان سیاسی همچنان خاطرنشان کرده است، گفتوگوهای یک جانبه که این روزها بهصورت پنهانی با گروه طالبان صورت میگیرد هرگز نمیتواند به نفع مردم افغانستان و تضمین کننده ثبات سیاسی در افغانستان باشد.
در همین حال، جبهه آزادی افغانستان، به مناسب دومین سال روز سقوط کابل به دست طالبان میگوید که جز مبارزه نظامی در برابر این گروه راهی باقی نمانده است.
این جبهه روز سهشنبه، ۲۴ اسد، در اعلامیهای نگاشته است که طالبان در دو سال گذشته چهرههای واقعیشان را برای جهان و کشورهای منطقه به نمایش گذاشتهاند.
در اعلامیه جبهه آزدای افغانستان آمده است: «در حالی که حمایت و پشتیبانی جامعه جهانی از مبارزات برحق مردم در عرصه های سیاسی، مدنی، فرهنگی و اجتماعی را بسیار با اهمیت میدانیم؛ ما نقش و جایگاه مبارزات مسلحان در برابر این گروه متحجر و خونخوار را اساسی و حیاتی دانسته و در هر صورت به مبارزه و پیکار خویش برای آزادی سرزمین و مردم ما ادامه میدهیم.»
در اعلامیه این جبهه تصریح شده که هدف قرار دادن پایگاههای گروهای تروریستی در جنوب کشور از سوی هواپیماهای بیسرنشین پاکستان و افزایش حملات تروریستی در خاک ایران، نشاندهنده همکاری طالبان با سایر گروههای تروریستی در افغانستان است.
این در حالی است که با دوسالهگی تسلط دوباره طالبان بر افغانستان، شمار زیادی از جریانهای سیاسی، نظامی، فرهنگی و اجتماعی کشور به این مناسب خواستار پایان تعامل جهان با طالبان شدند.