جام جهانی کریکت؛ افغانستان در یک بازی سرنوشتساز به مصاف استرالیا رفت
تیم ملی کریکت افغانستان در هشتمین بازی خود در جام جهانی کریکت ۲۰۲۳ ساعت ۸:۳۰ صبح امروز (سهشنبه) به مصاف تیم قدرتمند استرالیا رفت.
در آغاز این بازی یک روزه که در شهر مومبای هند برگزار شده است، افغانستان برنده قرعه شد و توپزنی را انتخاب کرد.
رحمانالله گوربز و ابراهیم زدران توپزنی برای افغانستان را آغاز کردند.
افغانستان در هفت بازی گذشته خود چهار پیروزی و سه باخت داشته است و با هشت امتیاز در جدول هنوز یکی از تیمهایی است که شانس راهیابی به نیمهنهایی جام جهانی را دارد.
افغانستان در این بازیها تاکنون در برابر انگلستان، پاکستان، سریلانکا و هلند پیروز شده و در بازی با هند، نیوزیلند و بنگلادش باخته است.
استرالیا در هفت بازی خود تنها دو باخت در بازی با هند و آفریقای جنوبی داشته است و در جدول جایگاه سوم را دارد.
این بازی برای افغانستان سرنوشتساز است و اگر برنده شود، به نیمه نهایی جام جهانی بیشتر از هر زمان دیگر نزدیکتر خواهد شد.